R2-D2 hittad !

Simon tappade för länge sedan bort en av sina Star Wars-figurer(R2-D2) i skolan och det var inte första gången som han tappade bort någon leksak i skolan. Alla gångerna har dock leksaken/gubben hittats dagen efter men inte den här gången, så vi har haft flera diskussioner om att ta ansvar för sina leksaker och vara rädd om dem samt att de kostar pengar.

Simon lovade även flera gånger att leta men det har varit ganska halvhjärtade försöka eller så har han helt glömt att leta vilket gjorde at vi tröttade och då fick Simon ge oss pengar från sin spargris så mycket som gubben kostade dvs 120 kr. Gissa om det sved och tårarna var många.

Till sist tog han tag i saken och började verkligen leta samt fråga sina kompisar lite mer och med hjälp av en klasskompis så satte han upp flera lappar som såg ut enligt nedan:



Och i tisdags när jag(Christer) lämnade Simon i skolan var det en klasskompis som kom fram och sa att man hade hittat hans gubbe vilket gjorde Simon jätteglad av två anledningar:
1) gubben var tillbaks
2) Han får då tillbaks sina pengar.



Tror ni att han lärde sig något....


.... NIX.    :-)

Han smugglade med sig gubben idag igen och nu ligger gubben återigen i skolan, trots att han har förbud att ta med sig leksaker till skolan.

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0