Helgen

Igår (lördag) började Simon och Hanna på simskola, dom går i olika grupper. Båda två tyckte att det var kul, men Simon frös en hel del så efter simmet fick han gå till bastun en stund för att värma sig. På eftermiddagen åkte Simon hem till en kompis för att sova över. Vi hade myskväll med Hanna och åt äppelpaj till hennes stora glädje.

Idag (söndag) var det dax för barnkalas för Simon, totalt kom 13 barn (tre kunde inte komma). Det var fullt hus, med paketöppning, glass, skattjakt och lekar. Han fick ännu mer Lego som ska byggas ihop och en hel del leksaker inkl ett eget larm att ha i sitt rum.



Bil till salu

MMS

Hej då bilen.
Idag lämnade vi bilen till Lasse för försäljning, hoppas att det går fort att bli av med den eftersom Forden redan har kommit till Akalla (1 1/2 månad tidigare än planerat). Hanna såg snopen ut när vi lämnade bilen hos Lasse.


Simon 6 år

MMS

Imorse väckte vi Simon med tårta och paket på sängen. Han vaknade tidigt, men låg och låtsades sova när vi kom in.


Första skoldagen

MMS

Första skoldagen för Simon i Skogskällan/Källbrink. Vi följde med Simon till skolan, jag var där en liten stund medans Christer var där hela dagen. Simon tyckte att det var spännande.

/S


Turnering

MMS

Simon hade fotbollsturnering idag på Källbrink där man delade upp alla 02:or som finns i Huddinge IF. Simon tyckte det var jätteroligt och brydde sig inte nämnvärt om att de förlorade alla matcher(1-2,0-5,0-5).

/C


jenny 30

MMS


Jenny hade sitt 30-årskalas igår, mycket trevlig och mycket roligt. Tyvärr var vi tvugna att gå tidigt för att Simon hade fotbollsturnering tidigt dagen efter.


Studsmatta

MMS

Bilden är från mobilkameran och den blev ganska mörk. Vi ska lägga in lite fler bilder från Spanien snart... vilket dag som helst. :-)


Middag

MMS

På Bella Roma


Aqua tropic

MMS

Idag var vi pa ett vattenland som heter Aqua Tropic och som inte ligger sa langt i fran Nerja. Det gick ganska latt att hitta dit, det tog ca 30 min att kora fran Nerja. Vi kom ca 10 min innan de oppnade och Simon & Hanna var forst till poolen i barnlandet som fanns i omradet. Efter ca 6 timmars badande sa akte vi hem, till var stora forvaning sa somnade inte de i bilen.

Nar vi kom tillbaks till Nerja sa fortsatte vi bada... poolen hade lagats under dagen och det var skont att fa bada av sig saltvattnet som fanns i poolerna i vattenlandet.

Pa kvallen var det tva ganska trotta barn som gladeligen satt och kollade pa film efter maten som vi at hemma.


Strandbad

MMS

Poolen har pajat eller rattare sagt pumpen e sonder och i basta fall kommer en ny imorgon bitti och i sa fall sa kan man bada efter lunch. Dock sa gor vi nog sa att vi aker till ett vattenland imorgon(www.aqua-tropic.com) som ligger vid Almuñécar, tar ca 30 min med bil dit.

Istallet gick vi ner pa stranden for att bada men efter en stund(drygt 1 timme) kom en brun sorja flytande och fler och fler gick upp fran vattnet(vi badade inte just da) och det sag ut som nagon bat hade tomt sina skit tankar och skiten(bokstavligen) flot mot land. Det var anda dags for lunch sa vi gick tillbaks och sen sag vi att det kom en bat som rensade upp skiten, vi kallade den "bajsbaten"...  :-)


Grottorna

MMS

Spännande siesta da vi besokte grottorna som finns i Nerja(www.cuevadenerja.es), det var inte alltfor kallt nere i grottorna men efter ett tag ville Simon & Hanna ha pa sig sina trojor. Simon muttrade lite nar vi gick tillbaks upp over att det var manga trappsteg, dock sa var det inget problem nar vi gick ner...  :-)

Hanna tyckte det var helspannande och gick for sig sjalv efter ett tag, nar hon hade vant sig vid morkret. Skelett huvudet som lag i en monter var aven den valdigt spannande.


Sandfigur

MMS

Hade lite tid över i sanden sa jag byggde denna... NOT.  :-)


Middag

MMS

Middag på el candil. Hanna & Simon at fiskpinnar med ris(Hanna)/pommes frites(Simon). Var nog hittills det stalle dar de har atit bast.


Hanna badar

MMS

Hanna har blivit riktigt duktig i vattnet samt hon vagar lita pa sina armpuffar. Numera simmar hon utan sin badring och kliver i sjalv fran trappan. Dessutom tycker hon om att dopa huvudet under vattnet. For nagra dagar sedan sa klattrade hon konstant pa mig och Susanne och skrek nar vi forsokte slappa henne.  :-)

Simon har lart sig att simma, han simmar en liten och det gar battre och battre med grodsim. dessutom har han lart sig att dyka med huvudet fore, ibland blir det magplask.
 


RSS 2.0