Pappas första semesterdag

Idag var det min(Christer) första semesterdag, så idag var det bara att börja gräva för den nya gungan. Gick väl ganska bra tills jag kom till sista hålet där en stor sten fanns och som inte gick att flytta på, så det var bara flytta alla hål lite. Som tur var hade jag gjort plint-diken så det var "bara" att förlänga dikena.

Simons klasskompis Mattias var och lekte några timmar och till lunch så blev det pannkakor och allt gick åt.


Mitt på eftermiddagen skulle jag och SImon klippa oss så då bar det av ner till Huddinge Centrum och vi avslutade med en glass. Simon tog en Cornetto Jordgubb och Hanna en GB Sandwich, till min förvåning men det gick ner i ett rasande tempo.



/C


Fika hos mormor

Mormor har nu kommit hem i söndags var det fika i nya lägenheten samt en del tavlor mm som skulle sättas upp.



/C

Födelsekalas

I lördags var det kalas för Hanna med släkt och vänner.

(Bilder kommer)

Hanna 5 år !

Vi väckte henne som vanligt med tårta på sängen och (skön)sång men detta är inget hon uppskattar, hon började stortjuta och likadant var det förra året. Det tog några minuter innan hon ville öppna paket men sen gick det bra.


Lite småsuddiga bilder från imorse:





   

Hanna(och Simon) fick även ett bord som de kan ha ute, antingen att leka vid eller när vi sitter ute och äter. Det var en del pyssel att sätta ihop bordet och instruktionen utelämnade en hel del plus att den var trasig efter att ha legat ute i regn.



Och till Allsången på Skansen(Hanna gillar alla program där det är sång) så åt vi en Nalle Puh-tårta. Den var ingen höjdare men Hanna tyckte om den och det var huvudsaken.



/C


Golf @ Wasa golf

Simon och Hanna fick vara hos farmor och farfar och då passade vi på att gå en golfrunda, förhoppningsvis lyckas Susanne ta grönt kort i år. Vi gick en runda på Wasa golf som är en året runt pay and play-bana med konstgräs på tee och green.



   

/C

RSS 2.0