Stereo såld

Har inte använt min stereo på bra många år, så jag la ut den på blocket och till sist lyckades jag sälja den för 1000 kr. Denna stereo köpte jag för pengarna från mitt först sommarjobb 1990....  :-)




/C

Simon rockkalas

SImon var på rockkalas idag hos en klasskompis och så här var han utklädd.



/C

ÅFs julsgransplundring

Vi var på ÅFs julgransplundring på det nya kontoret och Simon & Hanne såg till att få varsin ansiktsmålning. Förutom detta var det femkamp där de fick testa göra en fridrottsstart i riktiga block samt kast med boll genom en clownfigur och även en hink. Dessutom fick de åka slalom på et TV-spel, det som vi har hemma.

Sen var det fiskdamm där de fick varsin julklapp, Hanna fick en Nallebjörn som man kan rita på med speciella pennor och Simon fick en väska med ritsaker samt en liten gocart-bil. Det var även dans runt julgranen.



/C

Hanna somnade på golvet

Igår somnade Hanna på golvet framför brasan, hon såg lite lustig ut där hon låg och sov. Först satt hon i soffan men hon kände att de tvar för mysigt i soffan och var rädd att hon skulle somna.  Efter ca 30 minuter hade hon istället somnat på golvet framför brasan.

:-)



/C

Dammsugaren fungerar !!!

Trodde aldrig att det skulle vara roligt att dammsuga men idag var det så, vi lyckades igår få igång centraldammsugare då det har varit stopp i slangen sedan lucia... Stoppet berodde på att en av Susanne träningsgummiband hade fastnat i slagen och hur vi än försökte ville det inte lossna. Till sist fick vi göra ett litet kirurgiskt snitt och plocka ut gummibandet.



/C

Bilder från Gesunda

Hmm, bilderna som jag skickade från mobilen när vi var i Gesunda verkar inte ha kommit in så jag lägger in dem nu.

Bild från första kvällen:



Det var ganska kallt när vi där, pendlade mellan -10 till -15 under de dagar vi var där så det blev att klä på sig rejält.



I barnbacken gick det även bra att åka pulka bredvid, så när Simon hade sin slalomlektion så åkte Hanna pulka med Susanne.



Tyvärr så ramlade Simon ganska kraftigt i mitten av sin slalomlektion och gjorde illa knät. Så han blev undersökt i liftstugan av en läkare och man kände på hans knä och inget var svullet. Dagen efter hade dock knät svulnat upp rejält och han kunde knappt gå så vi åkte upp till Mora lasarett för att undersöka hans knä. Det tog ca 8 timmar att få det undersökt på nyårsafton. Vi var där vid 11:30 och åkte runt 19:30, först vid 21 kunde vi äta nyårsmiddag. Den dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.  :-)



Efter det blev det ingen mer slalom utan vi tog det ganska lugnt, vi var ut och åkte lite spark för att de skulle komma ut lite iallafall.



Vi såg även en lite lustig öppetskylt för Rätt pris i Insjön, har de alltid öppet eller aldrig öppet ?
:-)



/C

RSS 2.0