Källbrink

Igår fick Simon ett brev hem där det stod att han får börja i Skogskällan/Källbrink i höst. Han blev jätteglad eftersom flera av hans bästa kompisar ska börja där. Skogskällan var första valet. Det känns jätteskönt att det är klart. Det betyder att Hanna är garanterad plats när det är dax för henne eftersom dom har syskonförtur.

/S

Hannas finger

DSC00038.JPG 
I onsdags ringde dagis till jobbet. Hanna hade klämt fingret i en dörr. Det var bara att lämna jobbet och åka till Närakuten på Huddinge Sjukhus där en läkare konstaterade att ingenting var bruten, utan det var bara en rejäl klämskada. Hanna fick stanna hemma från dagis resten av veckan. Idag var vi på vårdcentralen för omplåstring och kontroll. Fingret såg lite bättre ut. Hanna var jätteduktig.
/S

Bild från toppen

DSC00336.JPG 
Vi hade grymt fint väder sista dagen.

Hanna åker.

DSC00335.JPG 
Efter 1.5 dag så var Hanna intresserad av att åka skidor och hon tjöt utav glädje när hon åkte iväg. Jag åkte bakom och höll i henne men hon sa bara "släpp. släpp".  :-)

/C

Bandidos

DSC00334.JPG 
Var betydligt kallare idag och Hanna sa att hon frös om kinderna och hakan igår, så det fick bli rånarluvor för dem.

/C

Simon i skidskola

DSC00332.JPG 
Påsken tillbringade vi i Gesunda med skidåkning. Vi hade grym tur när vi kom till backen, efter vi hade hämtat ut skidor och fått på oss all utrustning så såg vi att det började en skidskola. Som tur var så hade de även en plats över, så Simon kunde hoppa in och vara med.

På bilden så tränar de på att åka knapplift...

Hanna vill inte åka skidor så det blev pulka för hennes del.

/C

Snö !

DSC00328.JPG
Snö !

60-års fest

Igår var det 60-års fest då Inger fyllde år. Vi hade beställt bord och porslin från Huddinge arrangörsservise samt beställt mat från Fredriks lillasysters Fridas Catering dvs Matglädje.

http://www.matgladje.com/

Riktigt god mat !
Räksoppa till förrätt samt kött(glömt vad det var för kött) och potatisgratäng till huvudrätt.

Totalt var vi 18 vuxna och 4 barn och vi lyckades sätta ihop bord så att vi alla kunde sitta mellan köket och vardagsrummet. På bilden kan man se hur vi satt:


Inger fick en hel del halsband i present, inte av oss... vi gav henne en kryssning i De lux rum med spa på Brika Cruises.



Ungarna höll av hov och sjöng:


/C

Update...

Det har varit lite taskigt med uppdatering på sistone... hur som helst, lite uppdatering.

Hanna är frisk och gick hela veckan som var på dagis, hon var även till logopeden. Ett besök som hon tycker är riktigt roligt.

Susanne har fått rejält ont i ryggen, det började i fredagskväll och på lördagen(igår) så var det helt låst i ryggen. Hon kunde inte inte ligga ner och satt upp i soffan hela dagen. På kvällen skulle vi på Marias 30-års fest men den kunde hon inte gå på för hon hade för ont. Natten mellan lördag och söndag satt hon i soffan och direkt på morgonen fick hon åka in till jour vårdcentralen och fick recept på smärtstillande som vi åkte in till stan och hämtade ut.

Simon och Hanna skötte sig grymt bra på 30-årsfesten, Hanna var ganska pratglad trots att det var en hel del folk samt väldigt många som hon inte kände. Simon pratade som vanligt med alla...  :-)

Lite bilder:

 

Simon & Hanna hamnade även i disken:



/C

Nya köksstolar

Nya köksstolar är inköpt till köket, det blev riktigt bra. Dom andra började bli lite rangliga och falla isär.

DSC00326.JPG 
/C

RSS 2.0