Vedhuggning

Har skjutit upp vedhuggning sen i våras men idag blev det av, hade faktiskt tänkt att göra det igår men var lite sliten efter julfesten.



/C

Hanna är krokodil

På simskolan igår så var Hanna en smygande krokodil...


/C

Invigningsfest/julfest ÅF

I fredags var det inflyttningsfest/julfest i det nya ÅF-kontoret vid Haga. Riktigt fint kontor, synd att man inte sitter där. Själva middagen hölls i garaget(var nog svårt att hitta utrymme för ca 1000 pers) men det fungerade riktigt bra. Självklart var det julbord med alla tillbehör.

Därefter var det fest på entréplanen, 2 st band stod för underhållningen. Ett band körde ABBA-låtar samt ett klassiskt dansband(Soundernes om jag minns rätt).

ABBA band

Ett riktigt bra kontor då arkitekten har valt följande kranar:



:-)
/C

Familjebio

Igår var vi ÅFs familjebio och den startade ganska tidigt, redan klockan 10. Så vi fick ställa klockan för att hinna, dessutom hade Simon en dagiskompis(Simon E) som sov över efter fotbollsturneringen så det blev tyvärr inte så mycket lek för Simon & Simon utan det blev raskt upp och i med frukost för att sen skjussa Simon E hem.


Vår Simon hade också sovit riktigt dåligt under natten pga hosta, nästan kruppliknande. Var nog gränsfall om det inte var falsk krupp.


Biobesöktet gick jättebra och Hanna klarade av att se hela filmen utan att få allt för mycket myror i brallan. Madagaskar 2 var en ganska bra film med skämt för både stora och små.



Efter bion så gick vi och köpte nya kläder till främst Hanna men också Simon & Hannas stora kulpresenter(som de får när de samlat ihop 50st kulor). Hanna valde en ny docka och Simon valde ett spel till sitt Nintendo DS, Lego Batman så klart.


hannas sovstil

MMS


Jag kollade in i Hannas rum igår och då låg hon och sov med ena foten på vägen... kunde inte låta bli att ta ett foto. :-)


Fotbollsturnering i Jakobsberg

Idag hade Simon fotbollsturnering i Jakobsberg, inomhus såklart.  De fick spela tre stycken matcher med följande resultat:

Huddinge - Hammarby 0-1
Huddinge - Hässelby 2-2  (Hässelby kvitterade i absolut sista sekunden)
Huddinge - Jarlaberg 0-4

Killarna var riktigt duktiga och de tyckte det var helkul att få spela RIKTIGA matcher.

Lite bilder från idag(en del e lite suddiga):







/C&S

Sjukstatus

VI har precis haft vår första VAB-vecka för hösten, Hanna blev sjuk förra helgen med feber och hosta. Natten mellan onsdag och torsdag vaknade hon och galskrek för att hon hade ont i örat. På närakuten sen på morgonen så konstaterades det att hon hade öroninflammation, vilket hon fått en 5-dagars penicilinkur mot.

Simon är lite hostig men annars helt frisk.

susanne trānar

MMS


När jag stack iväg på innebandy så satte sig Susanne och cyklade framför TV:n. Det var nog evigheter sedan vi använda cykeln...  :-)

Det blev tydligen bra varmt också då Susanne hade startat en brasa tidigare på dagen.

/C


Fōrsta snōn

MMS

Fōrsta snōn


Singstar ABBA

MMS

Senaste tillskottet i SingStar, 25 ABBA låtar. Imorse var jag i Skärholmen och handlade, var den första kunden att köpa skivan. Den släpptes igår.
/S


badmonster

MMS

badmonster


Fars dag

Idag är det fars dag och utav barnen fick jag en mycket fin softshell jacka med ett AIK-märke.





/C


Morötter

Gick förbi vårt trädgårdland och så såg jag blasten till våra morötter som vi planterade i våras/somras. Fick en ganska bra "skörd".  :-)


Bilen!!!!

Idag var vi och hämtade bilen, äntligen!
Besöket tog 1,5 timme, vi fick bl.a fika, se den otroligt rena verkstaden och träffa en tekniker. Vi är väldigt imponerade av det bemötande som vi fick, mycket bättre än när vi köpte Saaben.






    

Slitna barn

Simon och Hanna var ganska trötta i söndags kväll efter en intensiv helg.

/S

Hannas rum

I lördags var vi på IKEA och köpte ett skrivbord till Hannas rum, så att hon också kan sitta och rita samt Simon får sitt bord i fred. Hanna blev jätteglad och tycker mycket om sitt nya rum. Vi ska även måla om vid tillfälle.



Hallowen

Förra helgen var det Hallowen.
På fredagen gick Simon och Hanna gick runt utklädda tillsammans med några barn på gatan körde "bus eller godis".
Carina och Fredrik åt middag hos oss, vi sjöng SingStar hela kvällen. Christer och Fredrik förstörde några låtar med sina sk sångröster.
På lördagen hade vi Ellen, Andreas, Alexander och Sebastian på middag. Tema spöken. Vi hade köpt kolsyreis/torris som vi satte utomhus.
Alla barn var ganska trötta.



/S


RSS 2.0