Tapetsering av garderob

I söndags fick vi tummen ur och tapetserade våra garderobsdörrar i sovrummet, vi har haft tapeterna bra länge men det har inte blivit av.

7cafef5f52e50adbc0623945ccdef695.png


Bygger på snöborgen

Efter lunch gick vi ut och busade i snön, först bygde vi på snöborgen dvs reparerade tunnlarna samt höjde murarna. När Simon och Hanna tröttnat på det så gick vi bort en liten bit och åkte snowracer.

5d3fbdb14ab2ac34a86dc8015c985f3f.png

 Har kommer Hanna farande på snowracer:
0-7eb1febb9478f4c2114d71520e2923c9.png


Bowling

I söndags åkte vi och bowlade i Heron City. Simon och Hanna tyckte att det var jätteroligt, Hanna valde klot efter färg.
Slutresultat:
1. Christer
2. Hanna
3. Susanne
4. Simon

När vi var nästa klara så mötte vi Kenneth, Jenny, Julia och Maja som också skulle bowla.





Efter middagen så åkte vi till mamma/mormor som skulle vara barnvakt eftersom Simon hade studiedag på måndagen. Hanna blev sur när hon fick reda på att Simon skulle sova över samt vara med mormor hela dagen så hon fick ledigt från dagis. Hanna invigde sin nya sovsäck.

På måndagen åkte dom till Tekniska museét, dom hade roligt, testade en massa saker och lekte en hel del.
Jag hämtade två väldigt trötta barn efter jobbet, dom hade inga problem att somna på kvällen.

/S


Uppdatering

Nu har bloggen uppdaterats med bilder från jul, Gesunda och nyåret i Stöten.

Prova på dag

Imorse åkte Hanna och jag tillsammans med Nathalie och hennes mamma, Ulrika, till ett gym i Farsta som hade prova på dag på en hel del aktiviteter. Tjejerna prövade på både gymnastik och dans. Mellan passen åkte vi till Farsta centrum för att äta lunch. Jag och Ulrika hade hoppats på att hinna med lite fönster shopping, men det hans inte med.

Hanna tyckte att dansen var roligast, så dagen slutade med att båda tjejerna anmäldes till dansen. Dom fick dom två sista platserna, till bådas stora glädje. Dom börjar om två veckor. För tillfället håller Hanna på och dansar för fullt i sitt rum med musik på hög volym.
 
 

/S

På Huddinge...

7fc0fc126e19f82be54c96004c09368b.png

På Huddinge med Hanna


Hanna lite piggare

Hanna är lite piggare men det är nog främst tack vare att hon äter full dos panodil. Hon har fått i sig lite äta och dricka idag och har orkat med att titta på film idag. Tidigare dagar har hon varit som ett plåster på mig och Susanne.

Efter Hanna duschade idag så har hon haft på sig morgonrocken.

067dfcaa211beb36f0ad0924df832533.png

/C


Hanna hemma idag

Hanna hade lite ont i magen igår och somande väldigt sent igår kväll, först vid 23-tiden. Förhoppningsvis är det inget utan kanske endast att körtlarna i magen var lite svulna. Hon sa att hon inte hade ont nu på morgonen iallafall.

Lite trött är hon allt, hon låg tydligen och vilade på en soffa igår när Susanne kom och hämtade henne.

741f934dae4c5844519a00d5bf05ac0b.png

 


Stöten

Dagen innan nyårsafton åkte vi upp till Seppo, Mari och Axel i Stöten för att fira nyår och åka lite skidor. Hanna hade sin första skidlektion någonsin, det gick jättebra. Simon lärde sig åka ankarlift. Efter varje skiddag badade vi bastu, Simon och Axel rullande sig i snön i minus 20 grader. Hanna gick ut naken en dag.





 

När vi skulle lämna Stöten för att åka tillbaka till Gesunda så startade inte våran bil, det blev ett samtal till bärgaren samt att vi fick stanna en natt extra hos Seppo och Mari. Vi fick åka taxi från Stöten till Mora där vi lyckats få tag på en hyrbil.

/S


Gesunda

På annandag jul åkte vi med en fullpackad bil upp till Gesunda. Det var jättekallt hela vår vistelse, men varken Simon eller Hanna frös pga alla lager kläder och rånarluvor.
Simon hann med två skidlektioner, han har blivit jätteduktig. Hans lärare, Lasse, tyckte att Simon har växt ifrån barnbacken till Simons stora förtret. Hanna lärde sig att åka knapplift helt själv, hon var jätteduktig plus att hon hon numera svänger när hon åker till vår stora lättnad.





Brevid barnbacken har dom numera en stor lappkåta med bord och bänkar runt en stor eld, där åt vi lunch flera gånger.



/S


Julafton

Julafton firades i Tullinge hos Kenneth, Jenny, Julia och Maja tillsammans med Monica och Jörgen.
Det var en väldigt trevlig dag och kväll med mycket god mat och massa julklappar.



 

/S


Luciafirande på dagis

Lite bilder från Luciafirandet på dagis.



 


ÅF familjebio

När Susanne var i Gesunda så passade vi på att gå på ÅFs familjebio, det var filmen "Upp" och som hade 3D-effekter.


Familjedag på brandstationen

På familjedagen på brandstationen fanns det en hel del att titta på och Simon & Hanna mötte flera klass- och dagiskompisar.


Idrottsdag på källbrink

Jag(Christer) följde med Simon på hans idrottsdag på Källbrink.



Längdhopp:


   

Cirkus Brazil Jack

Susanne hade fått fribiljetter till Cirkus Brazil Jack, ingen höjdarcirkus men Simon & Hanna tyckte det var kul. Simon ruttnade dock rejält när hästarna var inne... "Ska dom inte gå ut snart, det e skittråkigt". :-)




AIK-Trelleborg

Dagen efter kräftskivan på gatan var vi och såg AIK-Trelleborg, vi hade även sett till att flera grannar kom dit. :-)

Simon blev dubbad till AIK-riddare:





Rätt uppfostrade:



  

Hannas första dag på sitt nya dagis

Lite bilder från Hannas första dag på hennes nya dagis.




RSS 2.0