barnadiset

MMS


Efter vi hade lämnat Simon på Arlanda så åkte vi till Barnadiset med Hanna så hon fick göra något och Hanna röjde runt överallt. Till en början var hon lite tveksam och kollade runt men efter ett tag så fick hon bra fart.


/C


Wilmas dop

MMS

Dannes dotter döptes idag, Wilma Linnea.

/C


På väg hem från dagis

MMS

Igår hämtade jag Simon & Hanna från skola respektive dagis och då Susanne behövde bilen på kvällen(föräldramöte på dagis och hon åkte direkt från jobbet) så fick vi gå hem.


När jag och Hanna kom till Simons skola så fick vi bara Simons skolväska med oss hem, Simon följde istället med en kompis hem. Så det blev bara jag och Hanna som gick hem.


Det var väldigt fint väder och en ganska skön promenad.


Uppdragsledarutbildning

MMS

Var på ÅF utbildning 3 dagar om att leda uppdrag på ÅF. Första dagen handlade om uppdragshantering och vilka verktyg som finns. Inte så intressant.


Dag 2 handlade om avtalsjuridik och det var väldigt intressant, han som höll i det var en mycket bra föreläsare och gjorde det intressant om ett så "tungt" ämne. Han hade väldigt bra kunskap om ÅF och kunde svara på en rad specifika frågor.


Sista och tredje dagen handlade om behovsanpassat ledarskap och även detta var mycket bra. Man fick en del tips och aha-upplevelser om hur man ska agera vid olika tillfällen. Vad som är viktigt mm mm.


Utbildningen hölls på Sigtunastiftelsen och det serverade väldigt bra mat under alla tre dagarna, särskilt middagarna som var 4-rätters med olika sorters vin till varje rätt.
/C


Simskolan för Simon & Hanna

MMS

Simon simmar.

MMS

Hanna ska hoppa från kanten.


Babben Larsson

MMS

Konferenspasset på söndag morgon inledes av Babben Larsson som körde lite stand-up men föreläste även en del.


riddarspel

MMS

Det lag jag tillhörde hade tippat att den svart-gula riddaren skulle vinna men han var inte bra. Näst sämst... men det var roligt att se.

/C


ÅF konferens i Visby

MMS

ÅF-System hade konferens och 380 konsulter åkte över till Gotland och Visby för 3 dagars konferens, faktiskt så hade vi seriöst konfererande. Främst handlade det om affärsmannaskap.

Självklart fanns det utrymme för aktiviteter så som cykeltipsrunda i Visby samt en valfri aktivitet, jag hade valt motor 3-kamp men det var hel fiasko. Man skulle få köra GoCart(det ösregnade så man blev dyngsur samt det var GRYMT svårt att köra...slicks och våt bana är ingen bra kombination) samt radiostyrda båtar och bilar. Jag trodde när jag valde att man skulle få köra ganska häftiga RC-bilar och båtar men Simon har bättre RC-bil än dessa. Dessutom så pallade de inte med regnet och slutade en efter en att fungera samt båtarna sjönk(!!!). Fiasko.

Annars var konferensen mycket trevlig, mycket god mat samt trevligt umgänge. Vi hade ingen tur med vädret med det gick ganska bra ändå.

/C


RSS 2.0