Kalmar - AIK

För ca 1 månad sedan så var AIK med i guldfighten men det försvann sakta men säkert efter en del oavgjorda matcher. Men jag, Marc, Markus och Fredrik hade redan köpt matchbiljett samt bokat plats på AIK-tåget. Så vi åkte ner ändå trots att guldchansen var borta.

Inför resan så kom vi fram till att vi inte skulle ta med oss någon öl då det ändå fanns pubvagn, det ingen hade talat om var att den öppnade inte förrän kl 11. Så vi var torrlagda i 2.5 timme innan baren öppnade, jag var den som först köpte öl.  :-)

Vi hade valt att sitta i Smokinglirarnas vagn, det var det ganska städat. Värre var det i Black Armys vagn, man var tvungen att passera igenom den på väg till bistron/puben och man fick vara glad om man fick med sig alla öl(vi köpte alltid 8 åt gången) när man skulle tillbaks.  :-)

DSC00239.JPG 

Väl nere i Kalmar så behövde vi snabbt få något i magen, vi hade lite drygt 1 timme på oss för att äta samt att ta oss till arenan. Vi frågade oss fram till en ställe som hade pizza samt serveringstillstånd och blev rekommenderade Ernesto. Det var den dyraste pizzan jag ätit, 100 kr för en Vezuvio... i Kalmar...

Hur som helst, Fredriksskans e ingen bra fotbollsarena, såg skitdåligt från kortsidan. Det är helt värdelöst emd löparbanor runt en fotbollsplan. Sen blåste det som bara den, torsk med 2-0 blev det också

DSC00240.JPG

Jaja, djurgården vann iallafall inte guldet. Vi var tillbaks i stockholm vid 23:45, precis så att vi missade kvart-i-tåget, så jag var hemma runt 1-snåret på natten. Kommer nog inte åka tillbaks till Fredriksskans något mer, då ska det vara en renodlad guldmatch.

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0